Webinar; Få en hest der trygt og roligt kan læsses og køres – sikkert og med ro i maven.

Webinaret er for dig, der;

.. drømmer om at kunne læsse en tryg og rolig hest, uden hjælp fra andre end dig selv, på ganske kort tid. Du ønsker at have fuldstændig ro i maven med hensyn til hele trailer-situationen, og ikke mindst at have muligheden for at tage din hest med til kurser, stævner, til strand, vand og skov.

Få konkrete værktøjer der er effektive, og som samtidig tager hensyn til hestens natur og velbefindende. 

 

Genkender du et eller flere af følgende udsagn; 

At hesten braser ud af traileren, så snart den nærmer sig at være oppe ved forbommen?

At hesten kommer halvvejs op i traileren, og ikke vil gå længere?

At hesten ikke lytter til dine signaler, når den skal læsses?

At det bliver svært at kontrollere din hest i læssesituationen?

At din hest går i traileren, men er urolig under kørsel?

At… (sæt selv ind)


Løsningen er ikke at finde longelinen frem og presse hesten op, at tage et håndklæde og sætte foran hestens øjne, så den ikke kan se hvor den går hen eller at skrue så højt op for presset i rebgrimen og med sticken/pisken, at hesten til slut vælger at gå op. De metoder er kun med til at stresse hesten, og skaber negative associationer til trailer-situationen (og så kan det blive endnu mere bøvlet at læsse fremadrettet)

Løsningen er, at lave et godt set-up, der tager udgangspunkt i netop det problem du står i med din hest, og sikre, at hesten får positive oplevelser med traileren. På den måde opbygger vi et solidt fundament, og vil til sidst stå med en hest, der både er tryg og tillidsfuld i denne kontekst.

På Webinaret kommer jeg omkring;

  • At spotte hvor roden til problemet ligger hos din hest, så du er sikker på at starte det rette sted med trailertilvænningen. Uanset hvad din hest har med sig, kan den blive tryg ved traileren.

  • Hvad netop din hest har brug for i processen med trailertilvænning. Alle heste kan blive trygge ved traileren, uanset temperament og race.

  • At kommunikere med din hest, på en måde, så den forstår præcis hvad du forventer af den. At kommunikere harmonisk og let med hesten er på ingen måde trylleri – alle kan lære det, også du.

Og der er mulighed for at stille spørgsmål til sidst i webinaret.

Næste Webinar foregår tirsdag d. 9. oktober klokken 10.00, og varer cirka en god times tid + spørgsmål. (og hvis du ikke kan være med live, modtager du et replay efterfølgende) Det koster kun din mailadresse, hvor du automatisk meldes på mit nyhedsbrev.. (gratis og uforpligtende)

Du kan melde dig på webinaret lige her:

https://events.genndi.com/register/169105139238463837/ba7011de5a

 

Arbejdsark til brug under webinaret; webinar-arb.ark