Få en hest der trygt og roligt kan læsses og køres – sikkert og med ro i maven. Online forløb.

Online forløb;

Få en hest der trygt og roligt kan læsses og køres – sikkert og med ro i maven.

Til dig, der drømmer om at kunne læsse en tryg og rolig hest, uden hjælp fra andre end dig selv, på ganske kort tid. Du ønsker at have fuldstændig ro i maven med hensyn til hele trailer-situationen, og ikke mindst at have muligheden for at tage din hest med til kurser, stævner, til strand, vand og skov.

Få konkrete værktøjer der er effektive, og som samtidig tager hensyn til hestens natur og velbefindende. 

 

Genkender du et eller flere af følgende udsagn; 

At hesten braser ud af traileren, så snart den nærmer sig at være oppe ved forbommen?

At hesten kommer halvvejs op i traileren, og ikke vil gå længere?

At hesten ikke lytter til dine signaler, når den skal læsses?

At det bliver svært at kontrollere din hest i læssesituationen?

At din hest går i traileren, men er urolig under kørsel?

At… (sæt selv ind)

Løsningen er ikke at finde longelinen frem og presse hesten op, at tage et håndklæde og sætte foran hestens øjne, så den ikke kan se hvor den går hen eller at skrue så højt op for presset i rebgrimen og med sticken/pisken, at hesten til slut vælger at gå op. De metoder er kun med til at stresse hesten, og skaber negative associationer til trailer-situationen (og så kan det blive endnu mere bøvlet at læsse fremadrettet)

Løsningen er, at lave et godt set-up, der tager udgangspunkt i netop det problem du står i med din hest, og sikre, at hesten får positive oplevelser med traileren. På den måde opbygger vi et solidt fundament, og vil til sidst stå med en hest, der både er tryg og tillidsfuld i denne kontekst.

På forløbet her får du hjælp til at..

 

Få styr på basis-signalerne, så din hest er helt med på opgaven.

Aflæse din hest, så du kan se hvornår din hest er klar til næste step – og hvordan du helt konkret bærer dig ad med at komme videre.

Tilrettelægge et trænings-setup ud fra DIN hests udfordringer

Kunne løse alle tænkelige trailer-situationer du måtte stå i med din hest, med den “værktøjskasse” du ender med at få.

Styrke samarbejdet og tilliden mellem dig og din hest.

Nå i mål -> nemlig at kunne læsse og køre din hest hvorhen du vil.

 

Forløbet er til dig, der..

Ønsker at få en hest, der tillidsfuldt lytter til dine signaler, og som vægter hestens trivsel og velbefindende højt. Du skal være indstillet på at følge forløbet aktivt og træne, og dele dine spørgsmål, for at få min hjælp og sparring konkret på netop de udfordringer du står i nu og her.

Du skal være klar på at udvikle dig sammen med din hest, og være modig nok til at se indad og se på, hvad du kan gøre anderledes, for at ændre hestens adfærd. Du skal være helt med på, at processen med at vænne din hest til traileren kan tage tid – der findes ikke et “quick-fix”, hvis du reelt ønsker at have en hest der fremadrettet er nem og tryg.

Forløbet er ikke for dig, hvis du ikke er indstillet på selv at gøre en indsats for at få kommunikationen mellem dig og din hest til at fungere. Det er heller ikke noget for dig, hvis du ikke er indstillet på at udvikle dig selv, sammen med din hest.

Er du klar til at give den gas med træningen?

Pris: 2195 kr.

LIGE NU FØDSELSDAGSTILBUD 299 kr!!!

(gælder kun til midnat søndag d. 30 juni)

 

 

FORLØBET ER BYGGET OP SÅLEDES:

 

Du modtager materialet over 40 dage.

Du har evig adgang til materialet – altså ingen tidsbegrænsning.

Du har hele vejen igennem adgang til min lukkede facebookgruppe,

hvor du altid kan dele video og stille spørgsmål og få direkte sparring fra mig.

De trin vi skal igennem ser ud som følger:

Forstå hvor problemet stammer fra – modul 1

Her får du indblik i, hvilke forudsætninger hesten har med sig og hvor dens grænse, så du bliver i stand til at se præcis hvor i træningen, problemet opstår, og hvad der skal til for at lave et trænings-setup der virker.

 

Få et dybere kendskab til din hest – og dens behov – modul 2

Her får du optimeret dit kendskab til netop DIN hest – hvad den er mest motiveret for, hvilke reaktionsmønstre hesten har i forhold til dens naturlige adfærd og dens temperament. Med et grundigt kendskab til hesten bliver du endnu bedre i stand til at kunne imødekomme hestens behov i processen.

 

Opnå en blidere kontakt til din hest – og få en hest, der forstår hvad du gerne vil – modul 3

Her får du tunet dit mindset ind på succes, så dine tanker, følelser og handlinger stemmer overens og understøtter en positiv tilgang til hesten.

Ikke mindst skal vi dykke ned i, hvordan du kommunikerer med din hest, så den er helt med på hvad du vil have den til, og her får du trænet din timing af signaler og belønning.

 

Ryk hestens grænse lidt efter lidt – og få en hest, der bliver tryg ved traileren – modul 4 

Her går vi for alvor igang med trailertræningen.

Du får indsigt i, hvordan du kan rykke hestens grænser, uden at stresse den unødigt, og hvordan du kan aflæse hesten og hele tiden sikre at du skaber positive oplevelser undervejs for din hest.

 

Du har adgang til alt materialet i en periode over 40 dage, men jeg vil anbefale, at du først går videre til næste modul, når du har afsluttet det modul du er igang med.

Materialet kan du tilgå til evig tid (eller – så længe det eksisterer)

 

Du modtager tekst og video-materiale med helt konkrete fremgangsmåder til træningen.

Du modtager lydfiler med grundige forklaringer.

Du kan tilgå materialet lige, når du har lyst, og træne med din hest, når du har tid og overskud til det – der er ingen faste tidspunkter.

DET PRAKTISKE:

 

Det næste hold starter d. 1. juni 2018

Du modtager der den første mail med det første materiale.

DIN INVESTERING:

Forløbet koster 2195 kr. 

 

FØDSELSDAGTILBUD 299 kr.!! (gælder kun til midnat søndag d. 30. juni)

SPØRGSMÅL OG SVAR:

Kræver det, at jeg er god til det med teknik?

nej, det kræver ingen særlige IT-færdigheder at deltage på forløbet. Al materialet ligger samlet, og du modtager løbende mails med et direkte link til det site materialet ligger på. Nemt!

Kan man godt lære at træne sin hest på et online forløb?

Der er helt konkrete øvelser hele vejen igennem, som du kan tage direkte med i træningen af din hest. Du lærer at bruge de forskellige ”værktøjer” i forskellige situationer, og har hele vejen igennem mulighed for at få sparring til lige netop de udfordringer DU står i med din hest.

Hvordan ved jeg at denne måde at træne hest på, virker til min hest?

Hele min tilgang til hestene er baseret på viden om hestens hjerne og sind, og under forløbet lærer du at tilpasse træningen til netop den type hest du har. Det er ikke én bestemt form vi ”propper hesten ned i”, men derimod en tilgang der først og fremmest undersøger hvilken type hest du har, hvoraf adfærden udspringer og hvad der specifikt skal til, for at træningen bliver positiv og effektiv for netop dig og din hest – det er nødvendigt, da heste er ligeså forskellige som mennesker er det.

 

Du får:

Skriftligt materiale i form af min e-bog “Stress reduceret trailertilvænning” med grundige step-by-step vejledninger.

Video materiale hvor processen illustreres og forklares.

Arbejdsark som hjælper dig med at målrette træningen til din hests behov.

Støtte og opbakning hele vejen igennem.

Mulighed for, at stille alle de spørgsmål, du overhovedet kan komme i tanke om undervejs.

En visualieringsøvelse, som er med til at tune dit mindset ind på positivitet, som hjælper dig med at lykkes i hele denne proces.

Mulighed for, at få direkte svar fra mig i den lukkede facebookgruppe, du bliver en del af, ligesom du også kan få skriftligt svar på spørgsmål og feedback på evt. videoklips du deler i gruppen, alle dage i løbet af forløbet.

Facebookgruppen er kun for deltagere på forløbet – her kan du dele spørgsmål, videoklip af egen træning, billeder mm. hvis du gerne vil have feedback på det undervejs fra mig – eller måske kan andre i gruppen også byde ind med deres erfaringer. Der bliver taget udgangspunkt i lige præcis de udfordringer du står i med din hest.

Efter forløbet er slut, er du velkommen til at blive i gruppen og sparre med de andre, samt naturligvis have gavn af de spørgsmål nye deltagere på forløbet kommer med og hertilhørende svar, samt de livestreams jeg sender derinde, hvor jeg svarer direkte.

Du har adgang til materialet, så længe det eksisterer, og e-bogen er du velkommen til at printe (til eget forbrug), hvis du downloader den på din egen PC – så kan du altid hive den frem, hvis du senere hen er i tvivl om noget.

Er du klar til at gi´ den gas med træningen, og få en hest, der trygt og roligt går i trailer?

Pris: 2195 kr.

DIN PRIS 599 kr: 

____________________________________________________________________

OM MIG:

Lisette Norah.

Mor, kæreste, socialpædagog og rideinstruktør. Jeg er uddannet i adfærd, læringsteori, anatomi og biomekanik og har brugt hele mit liv sammen med heste af alle slags.

Min veludviklede intuition, indføling og store kærlighed og passion for vores vidunderlige firbenede væsener, blandet med den efterhånden solide ballast af viden og erfaring jeg har med i bagagen gør, at jeg hurtigt kan se og fornemme hvad der er brug for at “skrue på”, for at samarbejdet mellem hest og rytter går op i en højere enhed.

Min mission er, at oplyse så mange ryttere derude, som muligt om, hvordan vi kan kommunikere med vores heste på en måde, der både tilgodeser hestens natur, tilvejebringer ny læring, og tager hånd om de udfordringer den enkelte rytter måtte stå i.

Altsammen for at skabe mere glæde, trivsel og velfærd for både hest og rytter.

Det vil være mig en stor glæde at hjælpe dig og din hest til større glæde og samhørighed.  

De bedste hilsner

Lisette Norah