Opnå en sund og stærk hest, der elsker at være med til træning!

Til dig der gerne vil have en solid basis-viden om hestens sind, læring, krop og hvordan du kan træne din hest, så den forstår opgaven og nyder at være med til træning – og så den bevæger sig sundt, så den bliver stærk og smidig i sin krop. 

 

Få masser af faglig og teoretisk input – blandet med praksis og træning af din egen hest!

 

Genkender du et eller flere af følgende udsagn?

* At hesten ikke svarer “rigtigt” på dine signaler – så du føler du er nødt til at skrue mere op, end du har lyst til?

* At hesten bliver ukontaktbar og svær at kommunikere med i bestemte situationer?

* At du ikke gør de ting med din hest, som du egentlig havde drømt om, fordi der er nogle ting i kommunikationen der “driller”?

* At din hest bevæger sig for hurtigt, for langsomt og/eller har svært ved at holde balancen?

* At din hest spænder op og bevæger sig uhensigtsmæssigt – måske med ømheder til følge?

 

Løsningen er ikke at kræve mere af hesten, være “skrap” og skrue op for presset. Når hesten siger fra handler det enten om at den ikke har forstået opgaven – eller at den fysisk ikke kan udføre det, vi beder den om.

Løsningen er at skabe et set-up der tager udgangspunkt i hestens formåen, at være dygtig til at aflæse hesten og tilrettelægge træningen så hesten forstår opgaven – og skabe de rette betingelser så hesten begynder at bruge sig sundt.

 

På forløbet her får du.. 

  • Indsigt i hestens hjerne, naturlige adfærd og nervesystem.
  • Indsigt i hvordan hesten lærer nye ting, og hvordan vi lærer hesten at respondere på blide signaler
  • Indsigt i hvordan vi sænker hestens stressniveau, og vænner den til ting/situationer den ellers er utryg ved.
  • Indsigt i hestens krop; skelet og knogler, og fokus på sund bevægelse.
  • Masser af konkrete værktøjer og øvelser til at styrke og smidiggøre din hest både fra ryggen og jorden.

 

Forløbet er for dig der ønsker en hest der lytter til dine signaler, som synes godt om at være med til træning og som bevæger sig sundt og styrkende!

Du skal være klar på at udvikle dig sammen med din hest, og være modig nok til at se indad og se på, hvad du kan gøre anderledes, for at ændre hestens adfærd. Du skal være helt med på, at processen med at nå de mål du ønsker med din hest, kan tage tid – der findes ikke et “quick-fix”, hvis du reelt ønsker at have en hest der fremadrettet er i trivsel, nem at kommunikere med og sund i sin krop.

Forløbet er ikke for dig, hvis du ikke er indstillet på selv at gøre en indsats for at få kommunikationen mellem dig og din hest til at fungere. Det er heller ikke noget for dig, hvis du ikke er indstillet på at udvikle dig selv, sammen med din hest

Forløbet er bygget op således; 

Du modtager mit online-forløb “Få en rolig hest der lytter til dine signaler – uden kamp”, hvor du modtager masser af materiale på skrift og tekst, samt opgaver. Her får du indblik i hvordan hesten lærer nye ting og hvordan vi vænner hesten til nye og/eller “farlige” ting. Du kan læse mere om selve online forløbet lige her: Online forløb

 

Derudover kommer du med i en lukket facebookgruppe kun for jer, der deltager på dette forløb. Her kan i sparre med hinanden, og der vil være livecall hvor du kan få direkte svar på evt. spørgsmål fra mig.

 

Der kommer en række teori-aftener og workshops løbende;

D. 26. marts 18-21: Teori i skolestuen på Hovmosevej (nær Viborg) om hestens nervesystem, hjerne, naturlige adfærd, læringsteori og calming signals, samt energiarbejde i træning og øvelser.

D. 12. april 9-15: Workshop på Skjern Hovedgård (Mellem Viborg og Randers, nær Bjerringbro), hvor vi starter med at følge op på teorien fra sidst, vi arbejder med nogle cases og der tages udgangspunkt i jeres heste. Herefter er det muligt at få ene-lektioner i ridehallen på egen hest (inklusiv i prisen – se længere nede) evt. demo. F.eks. tilvænning, trailerlæsning, indlæring af signaler.

D. 23. april 18-21: Teori i skolestuen om Anatomi og biomekanik; muskler, knogler og funktion.

D. 17. maj 9-15: Workshop på Skjern Hovedgård om sund bevægelse i ridning. Teori og ene-lektioner.

D. 28. maj 19-21: Teori i skolestuen; Opsamling på teori + cases og spørgsmål.

D. 14. juni 9-15: Lektionsdag på Skjern Hovedgård – opsamling af teori og spørgsmål, efterfølgende ene-lektioner efter behov.

 

Du får et klippekort på 5 ene-lektioner a´45 minutter. Du bestemmer selv hvordan du fordeler klippene*; på vores workshops**, eller om du vil have dem hjemme hos dig selv, eller komme til mig en anden gang med din hest.

 

Næste hold starter d. 26. marts 2020 – og der er KUN 6 PLADSER!

Du får..

  • Online forløb (med “evig adgang”)
  • Adgang til sparring fra mig under hele forløbet.
  • ca. 8 timers teori-undervisning i skolestuen + ca. 3 timers teori under workshops
  • 5 ene-lektioner a´45 minutter.

 

For 5.500 kr.

Slå til nu, og få forløbet til EARLY-BIRD pris på kun 3000 kr. (kan deles i 3 rater)

Køb billetter via linket her:  http://lisettenorah.easyme.dk/?id=29

 

 

OM MIG:

Lisette Norah.

Mor, kæreste, socialpædagog og rideinstruktør. Jeg er uddannet i adfærd, læringsteori, anatomi og biomekanik og har brugt hele mit liv sammen med heste af alle slags.

Min veludviklede intuition, indføling og store kærlighed og passion for vores vidunderlige firbenede væsener, blandet med den efterhånden solide ballast af viden og erfaring jeg har med i bagagen gør, at jeg hurtigt kan se og fornemme hvad der er brug for at “skrue på”, for at samarbejdet mellem hest og rytter går op i en højere enhed.

Min mission er, at oplyse så mange ryttere derude, som muligt om, hvordan vi kan kommunikere med vores heste på en måde, der både tilgodeser hestens natur, tilvejebringer ny læring, og tager hånd om de udfordringer den enkelte rytter måtte stå i.

Altsammen for at skabe mere glæde, trivsel og velfærd for både hest og rytter.

Det vil være mig en stor glæde at hjælpe dig og din hest til større glæde og samhørighed.  

De bedste hilsner

Lisette Norah

 

* Når du anvender klip til en lektion hjemme hos dig selv, pålægges der kørsel, som beregnes fra min adresse udenfor Viborg. (deles ligeligt med evt. andre på samme rute)

** Når du har din hest med på workshops på Skjern Hovedgård, koster det 100 kr. at leje en boks.