Få en rolig hest der lytter til dine signaler – Online forløb.

Få en rolig hest der lytter til dine signaler – uden kamp.

Til dig, der ønsker at skabe et bedre samarbejde og større glæde sammen med din hest. Få konkrete værktøjer der er effektive, og som samtidig tager hensyn til hestens natur og velbefindende.

Føler du af og til at kommunikationen mellem dig og din hjertemule bliver bøvlet og måske endda til lidt af en kamp?

Er det svært at få din hest til at lytte til dine signaler i bestemte situationer?

Er der nogle situationer du helst undgår – eller føler dig utryg ved, på grund af den adfærd din hest udviser?

Løsningen er ikke at bruge mere muskelstyrke, at købe et tilskudsprodukt der giver din hest mere energi, eller finde et skarpere bid.

Løsningen ligger i, at finde roden til hestens adfærd og at få et grundigt kendskab til netop din hests motivation, reaktionsmønster, temperament og personlighed.

Med udgangspunkt i dette er det muligt at skabe det helt rette trænings-setup der tilgodeser netop de udfordringer du har med din hest – og du kan således, med de rette øvelser, korrekt timing og aflæsning af din hest, opnå en hest der tillidsfuldt og troligt følger dine mindste vink.

Det er netop det vi skal arbejde med på forløbet her.

Forløbet hjælper dig med at..
Opbygge mere tillid og tryghed mellem dig og din hest
Få en hest, der er mere ”til stede” og blid i sin kommunikation
Føle større glæde sammen med din hest
Nå de forskellige mål du sætter dig for med din hest
Styrke samarbejdet mellem dig og din hest
Kunne løse udfordringer med din hest – også fremadrettet.
Lære at aflæse din hest, og herudfra designe det rette setup

longjourney-horse-webinar

 

Forløbet er til dig, der..

Ønsker at få en hest, der tillidsfuldt lytter til dine signaler, og som vægter hestens trivsel og velbefindende højt. Du skal være indstillet på at følge forløbet aktivt og træne, og dele dine spørgsmål, for at få min hjælp og sparring konkret på netop de udfordringer du står i nu og her. Du skal være klar på at udvikle dig sammen med din hest, og være modig nok til at se indad og se på, hvad du kan gøre anderledes, for at ændre hestens adfærd.

Forløbet er ikke for dig, hvis du ikke er indstillet på selv at gøre en indsats for at få kommunikationen mellem dig og din hest til at fungere. Det er heller ikke noget for dig, hvis du ikke er indstillet på at udvikle dig selv, sammen med din hest.

_____________________________________________________________________

Er du klar til at skabe positive forandringer for dig og din hest?

Normalpris; 2195,00

DIN PRIS: 599 kr. 

Forløbet er bygget op således:

Du modtager materialet over 40 dage i 10 trin. (du har evig adgang til materialet – altså ingen tidsbegrænsning)

Du har hele vejen igennem adgang til min lukkede facebookgruppe, hvor du altid kan dele video og stille spørgsmål og få direkte sparring fra mig.

De trin vi skal igennem ser ud som følger:

Trin 1: Introduktion
Her får du en introduktion til forløbet, så du er helt med på, hvordan det hele kommer til at forløbe. Du får adgang til den e-bog forløbet tager udgangspunkt i, og adgang til den lukkede facebookgruppe, hvor du kan dele spørgsmål og video og få sparring og hjælp til at komme videre.

Trin 2: Processen
Her gennemgår jeg selve Metoden for stressreduceret hestetræning, så du får et grundigt kendskab til hele den proces vi skal igennem. 

Trin 3: Ønske og mål 
Her arbejder vi med at få styr på, hvad det er du helt konkret ønsker at arbejde med sammen med din hest. Vi får styr på dit fokus og tuner dit mindset ind på succes. 

Trin 4: Find roden til hestens adfærd
Her kommer du igennem en proces, der skal hjælpe dig til at blive helt skarp på, hvad grunden er til din hests adfærd, sådan at du kan løse de udfordringer du står med, fremfor at skulle frustreres med at gå omveje. 

Trin 5: Få et grundigt kendskab til din hest 
Her skal du igennem en proces, der hjælper dig til at lære din hest endnu bedre at kende. Du får et grundigt kendskab til din hests temperament og reaktionsmønstre, sådan at det bliver nemt at lave et effektivt trænings-setup der kan løse udfordringerne, og samtidig sikre at din hest trives i processen. 

Trin 6: Belønning og timing. 
Her vejledes du i, hvordan du kan belønne din hest i træningen, uden at du står med en hest der tigger - sådan at du effektivt kan sikre hesten positive oplevelser, sænke hestens stressniveau og belønne den adfærd, du ønsker hesten skal udvise. 

Trin 7: Basis-signaler del 1
Her får du kyndig vejledning i, hvordan du kan indlære nye signaler - og forfine allerede eksisterende signaler, hos din hest. Du får styr på din timing og indsigt i, hvordan hesten lærer, sådan at du fremadrettet ved, hvordan du kan hjælpe din hest til at forstå, hvad du forventer af den. 
  

Trin 8: Basis-signaler del 2
Her skal vi arbejde videre med forståelsen for den primære kommunikation med hesten, hvor du øver dig på at time og forfine dine signaler. Du vil opleve, at din hest bliver bedre til at svare på dine signaler. 

Trin 9: Tilvænning
Her får du indsigt i, hvordan du kan vænne hesten til forskellige ting og situationer på en effektiv måde, der samtidig tager hensyn til hestens velbefindende. Du vil opleve at din hest løbende bliver bedre til at tackle stressende situationer. 

Trin 10: Gradvis træning
Her skal du igennem en proces, hvor du får hjælp til at implementere de værktøjer du har fået, i en udviklings -og læringsproces med din hest, på en måde, så du hele tiden tager hensyn til hestens stressniveau og fysiske og mentale formåen. Dette trin må endelig ikke negligeres, da det netop er fornemmelsen for, hvad hesten har brug for i den givne situation, der er så vigtig, hvis vi gerne vil skabe positive oplevelser og trygge rammer for hesten. 

Jeg er med på sidelinien hele vejen, og du har altid mulighed for at få svar på dine spørgsmål og sparring undervejs.

Du modtager tekst og video-materiale med helt konkrete fremgangsmåder til træningen.

Du modtager lydfiler med grundige forklaringer.

Du kan tilgå materialet lige, når du har lyst, og træne med din hest, når du har tid og overskud til det – der er ingen faste tidspunkter.

Det praktiske:

Du modtager straks det første materiale.

Din investering:

normalprisen for forløbet er 2.195 kr.

DIN PRIS: 599 kr.

Er du klar til at skabe positive forandringer for dig og din hest?.. Du kan købe forløbet via linket her:

Spørgsmål og svar:

Kræver det, at jeg er god til det med teknik?

nej, det kræver ingen særlige IT-færdigheder at deltage på forløbet. Al materialet ligger samlet, og du modtager løbende mails med et direkte link til det site materialet ligger på. Nemt!

Kan man godt lære at træne sin hest på et online forløb?

Der er helt konkrete øvelser hele vejen igennem, som du kan tage direkte med i træningen af din hest. Du lærer at bruge de forskellige ”værktøjer” i forskellige situationer, og har hele vejen igennem mulighed for at få sparring til lige netop de udfordringer DU står i med din hest.

Hvordan ved jeg at denne måde at træne hest på, virker til min hest?

Hele min tilgang til hestene er baseret på viden om hestens hjerne og sind, og under forløbet lærer du at tilpasse træningen til netop den type hest du har. Det er ikke én bestemt form vi ”propper hesten ned i”, men derimod en tilgang der først og fremmest undersøger hvilken type hest du har, hvoraf adfærden udspringer og hvad der specifikt skal til, for at træningen bliver positiv og effektiv for netop dig og din hest – det er nødvendigt, da heste er ligeså forskellige som mennesker er det. 

______________________________________________________________
Om mig:

Lisette Norah.

Mor, kæreste, socialpædagog og rideinstruktør. Jeg er uddannet i adfærd, læringsteori, anatomi og biomekanik og har brugt hele mit liv sammen med heste af alle slags.

Min veludviklede intuition, indføling og store kærlighed og passion for vores vidunderlige firbenede væsener, blandet med den efterhånden solide ballast af viden og erfaring jeg har med i bagagen gør, at jeg hurtigt kan se og fornemme hvad der er brug for at “skrue på”, for at samarbejdet mellem hest og rytter går op i en højere enhed.

Min mission er, at oplyse så mange ryttere derude, som muligt om, hvordan vi kan kommunikere med vores heste på en måde, der både tilgodeser hestens natur, tilvejebringer ny læring, og tager hånd om de udfordringer den enkelte rytter måtte stå i.

Altsammen for at skabe mere glæde, trivsel og velfærd for både hest og rytter.

Det vil være mig en stor glæde at hjælpe dig og din hest til større glæde og samhørighed.  

 

Er du klar til at skabe positive forandringer for dig og din hest?.. Du kan købe forløbet via linket her: