GRATIS mini-forløb: Kommunikation i hestehøjde

Et mini-forløb omkring, hvordan du får en rolig hest, der reagerer på lette signaler.

Få en hest der reagerer på dine signaler – uden kamp.

Til dig, der ønsker at skabe et bedre samarbejde og større glæde sammen med din hest. Få konkrete værktøjer der er effektive, og som samtidig tager hensyn til hestens natur og velbefindende.

Når hesten ikke reagerer ordentligt på dine signaler og bliver voldsom og svær at håndtere i bestemte situationer, kan det være virkelig frustrerende.

Løsningen er ikke at bruge mere muskelstyrke, at købe et tilskudsprodukt der giver din hest mere energi, eller finde et skarpere bid.

Løsningen er at lære hesten godt og grundigt at kende, og skabe et trænings-setup der tager hensyn til netop dette – OG som samtidig sikrer at hesten ved netop hvad den kan forvente af dig – og hvad du forventer af den.

Dette er en lille forsmag på mit online-forløb “Få en rolig hest der lytter til dine signaler – uden kamp”, hvor jeg kommer grundigt omkring hestens nervesystem, indlæring og adfærd, og hvor du får masser af materiale på skrift, audio og video om, hvordan du lærer din hest nye ting og hvordan du vænner din hest til nyt – og generelt hvordan du håndterer din hest, så du ender med en hest der roligt lytter til dine signaler.

Miniforløbet her er for dig, der gerne – helt konkret – vil have en “kasse” med værktøjer, du kan tage frem i forskellige situationer du står i med din hest.

  • Det kan være, din hest er bange for biler, køer, at være alene eller noget helt fjerde.
  • Det kan være, du har svært ved at trænge igennem med dine signaler til hesten, og føler du er nødt til at bruge for mange kræfter og frustrationer på at kunne håndtere din hest.
  • Det kan være du bare gerne vil forfine dine hjælpere, så din hest endnu bedre forstår, hvad det er du forventer af den.

I dette lille forløb kommer vi omkring de metoder, der er effektive og som samtidig tager hensyn til hestens trivsel.

Du vil modtage tekst og videoklip pr. mail over en periode på 7 dage.

Til slut har du en “værktøjskasse”, hvor du har mulighed for at tage de værktøjer frem, som er hensigtsmæssige i den givne situation, alt afhængig af, hvilken hest du har med at gøre og hvad målet er.

 

For at modtage forløbet skal du udfylde formularen herunder (tilmelding til nyhedsbrevet) og derefter skal du udfylde endnu en formular, hvor du tilmelder dig selve forløbet.

Derefter får du en mail i din indbakke, hvor du skal bekræfte at du ønsker at modtage forløbet.

Du får én mail pr. dag i 7 dage, som giver dig adgang til video og tekst-materiale inde på et seperat site, hvor det hele er samlet.

Meld på her; 

http://lisettenorah.easyme.dk/?id=19

Rigtig god fornøjelse

Lisette Norah