Gratis e-bog; Få en rolig hest der er tryg ved traileren.

Til dig, der drømmer om at kunne læsse en tryg og rolig hest, uden hjælp fra andre end dig selv, på ganske kort tid. Du ønsker at have fuldstændig ro i maven med hensyn til hele trailer-situationen, og ikke mindst at have muligheden for at tage din hest med til kurser, stævner, til strand, vand og skov.

Få konkrete værktøjer der er effektive, og som samtidig tager hensyn til hestens natur og velbefindende. 

Genkender du et eller flere af følgende udsagn; 

At hesten braser ud af traileren, så snart den nærmer sig at være oppe ved forbommen?

At hesten kommer halvvejs op i traileren, og ikke vil gå længere?

At hesten ikke lytter til dine signaler, når den skal læsses?

At det bliver svært at kontrollere din hest i læssesituationen?

At din hest går i traileren, men er urolig under kørsel?

At… (sæt selv ind)

Løsningen er ikke at finde longelinen frem og presse hesten op, at tage et håndklæde og sætte foran hestens øjne, så den ikke kan se hvor den går hen eller at skrue så højt op for presset i rebgrimen og med sticken/pisken, at hesten til slut vælger at gå op. De metoder er kun med til at stresse hesten, og skaber negative associationer til trailer-situationen (og så kan det blive endnu mere bøvlet at læsse fremadrettet)

Løsningen er, at lave et godt set-up, der tager udgangspunkt i netop det problem du står i med din hest, og sikre, at hesten får positive oplevelser med traileren. På den måde opbygger vi et solidt fundament, og vil til sidst stå med en hest, der både er tryg og tillidsfuld i denne kontekst.

Jeg har skrevet en omfattende e-bog om, hvordan du kan træne din hest så den bliver helt rolig omkring læsning og kørsel. Det er den e-bog deltagerne på mit online forløb får (iblandt meget andet godt materiale).

Når du melder dig på mit nyhedsbrev får du straks e-bogen i din indbakke – og derefter følger masser af tips og flere e-bøger om trailertilvænning løbende.

Det er ganske gratis og uforpligtende at være på mit nyhedsbrev – du kan altid melde dig fra igen.

Meld på her ->

http://lisettenorah.easyme.dk/?id=18

Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse med læsningen!

Lisette Norah